

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават буквално за 15 минути, опитайте ги още утре сутринта
Не попиват грам мазнина при пържене
Зарадвайте семейството си на закуска
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Уникални картофени мекици - вкусни и засищащи
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Направо пръстите да си оближеш
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек
Трябва ви газирана вода и майонеза